Странице

15. 7. 2014.

Startuju crno-beli

Večeras počinje nova sezona za crno-bele prvom utakmicom kvalifikacija za Ligu šampiona, a protivnik je predstavnik Farskih ostrva HB Torshavn.

Gosti sa severa Evrope su poluprofesionalci, ali bez obzira na tu činjenicu, ne treba ih potcenjivati niti smatrati da je posao unapred završen, posebno u svetlu (ne)uspeha naših klubova u Evropi. Zna se dobro kako igraju severnjaci, to su iz stručnog štaba Partizana dobro skautirali i imaju sve parametre koji su im potrebni za analizu igre protivnika. Okosnicu igre im predstavlja kapiten i najbolji igrač Frodi Benjaminsen, koji je legenda tamošnjeg fudbala, nešto nalik Saši Iliću u Partizanu (isto su i godište). Gledajući njihov bilans učešća u evropskim kupovima, ne može se reći da su baš totalni amateri, jer u bilansu imaju i pozitivnih stavki.

Farani su već u nedelju doputovali u Beograd, dva dana pre meča, verovatno kako bi se bolje adaptirali na temperaturu u Beogradu, a smešteni su u hotelu M. Večeras u vreme utakmice imaće i svoj oficijelni trening.

Za Partizan ovogodišnja kampanja u Ligi šampiona počinje, može se reći, protiv sasvim odgovarajućeg protivnika. Bez potcenjivanja, Partizan jeste dosta bolji od Farana, ali da bi se to pokazalo i na terenu, potrebno je odigrati maksimalno odgovorno. Kao pokazatelj neka im posluži i prošlogodišnji duel protiv Širaka, kada je Partizan takođe bio izraziti favorit, a prošao je na u sledeće kolo na jedvite jade uz obilatu pomoć boginje Fortune. Ozbiljno od prvog do poslednjeg minuta drugog meča i – problema neće biti!

Trener crno-belih Marko Nikolić na pres konferenciji pred sutrašnji meč izneo je očekivanja od susreta. Pored trenera pres konferenciji je prisustvovao i prvotimac crno-belih, sve bolji Petar Grbić.

Prodaja ulaznica za meč drugog kola kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona počela je od ponedeljka 14.07.2014.god. po sledećem rasporedu:
Blagajne stadiona u Humskoj:
- Ponedeljak od 09.00h-18.00h,
- Utorak od 09.00 do početka meča, kao i na svim prodajnim mestima kompanije Eventim u Srbiji i regionu od ponedeljka 14.07.2014.

Cene ulaznica za navedeni meč su:
- JUG 300 dinara
- ISTOK/ ZAPAD 600 dinara
- LOŽE 2000 dinara (samo u prostorijama kluba)

Prilikom kupovine obavezno je poneti neki identifikacioni dokument na uvid ( ličnu kartu, pasoš, vozačku…), a moguće je kupiti maksimalno četiri ulaznice po osobi.

Sezonske ulaznice FK Partizan za takmičarsku 2014-2015 važe za ovaj meč i njihova prodaja će se odvijati 
uhodano. 

Napominjemo da će se prodaja sezonskih ulaznica odvijati i na sam dan meča do 14.00h i apelujemo na sve navijače, da ih kupe ranije kako bi se izbegla gužva i čekanje.

Meč sa HB Torshavn zakazan je za utorak 15.07.2014. god. sa početkom u 20.45h na stadionu FK Partizan, a kapije stadiona se otvaraju u 19.30h.

AUTOR: Nebojša Lužaić

Нема коментара:

Постави коментар