Странице

10.07.2014.

Lalatović: Zadaovoljan sam radom fudbalera

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović je zadovoljan zalaganjem fudbalera u dosadašnjem toku priprema, ali je dodao i to da je timu potrebno još neko pojačanje.

- Moram priznati da sam prijatno iznenađen kako igrači rade tokom ovih 10 dana. Radi se dva puta dnevno, veoma naporno. Prepodne se radi na fizičkoj spremi, popodne na uigravanju tima, sa loptom. Od igrača ću uvek tražiti da imamo pas igru, i da kroz nju dolazimo do šansi i završnice - kaže Lalatović.

Ali…

- Ali ponavljam, jako je bitno da dovedemo još nekoliko brzih igrača kako bi konkurencija bila mnogo jača nego što je sada. U ovom trenutku je situacija takva da su nam potrebna još dva bočna igrača koja igraju visoko, kao i još dva prednja igrača, i jedan centralni. Ne bih u ovom trenutku govorio o sistemima iako imam u glavi sistem kako bih voleo da Crvena zvezda igra, ali sve zavisi od toga koga će uprava dovesti u periodu koji je pred nama - izjavio je Lalatović za zvanični sajt kluba.

Zvezda je u prvom pripremnom meču pobedila slovenačkog drugoligaša Veržej sa 4:2-

- Svakako da rival nije na onom renomeu protiv kojeg Crvena zvezda treba da igra, i gde bih ja mogao da donesem neke velike zaključke. Ali ono što mene jako raduje jeste to što smo uspeli da postignemo četiri pogotka, i kad se uzme u obzir da se nalazimo u fazi gde se više pripremamo na fizičkom nivou, ekipa je dobro trčala. Imali smo protiv sebe ekipu koja je slovenački drugoligaš, ali i mi smo u drugom poluvremenu igrali sa izmenjenim sastavom gde je debitovalo nekoliko omladinaca - zaključio je strateg Zvezde.

AUTOR: Nebojša Lužaić

Нема коментара:

Постави коментар